Marokkaanse henna

Marokkaanse bruiloft

 

Mabrouk … jullie gaan trouwen!

Ongetwijfeld een lang gekoesterde droom die uitkomt. Jullie willen je Marokkaanse bruiloft natuurlijk vieren op de manier die bij jullie tradities en geloofsovertuiging passen.

Voor Marokkaanse bruiloften beschikken wij over 3 aparte zalen: dames, heren en ziana/kids. Elke zaal heeft een eigen ingang en eigen toiletten. Daarnaast is er uiteraard een bruidskamer voor de bruid die op slot kan en voorzien is van een kluis. Verder is er een ruimte bij de heren voor het verrichten van het gebed. Op verzoek kan er ook gebruik worden gemaakt van ons springkussen voor de kids.

Onze zalen bieden ruimte voor Marokkaanse bruiloften tussen 150 tot 700 gasten.

Marokkaanse catering

Event Center Dordrecht: Perfect voor jullie Marokkaanse bruiloft

Onze zalen zijn stijlvol ingericht, zijn uitgerust met sfeervolle verlichting en beschikken tevens over airconditioning. Onze scheidingswand tussen de dames- en herenzaal is volledig geluidsdicht waardoor de gasten in de herenzaal geen (geluids)hinder van het feest bij de dames zullen ondervinden.

Wij beschikken over ons eigen beveiligde parkeerterrein met 170 parkeerplaatsen waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Is ons parkeerterrein ontoereikend, dan is er op een halve minuut loopafstand een openbaar parkeerterrein met ruim 500 parkeerplaatsen dat tevens gratis is.
 

  • Wij luisteren naar jullie wensen en maken hiervoor een haalbaar voorstel.
  • Jullie persoonlijke contactpersoon begeleidt jullie vanaf het eerste contact en is ook aanwezig op de avond zodat het bruiloftsfeest in goede banen wordt geleid.
  • Door onze goede voorbereidingen worden alle details besproken en wordt niets aan toeval overgelaten.

Dé perfecte locatie voor jouw Marokkaanse bruiloft!

Marokkaanse henna

Marokkaanse catering

Trouwadviesgesprek

Tijdens ons trouwadviesgesprek zullen wij alle mogelijkheden bespreken om van jullie bruiloft een geweldige droomdag te maken. Wij stellen samen een draaiboek op waarin zaken als tijden, decoratie, entreemomenten en special effects worden opgenomen zodat niets aan het toeval zal worden overgelaten.

 

“Your dream wedding starts here … ”