Hennafeest

 

Vier je mooiste hennafeest bij ons!

Het hennafeest is een unieke en onvergetelijke ervaring dat in het teken staat van het vertrek van de aanstaande bruid uit het ouderlijk huis. Dat zijn vaak emotionele tijden voor de bruid & haar familie en wij nemen graag de organisatie van jouw hennafeest uit handen.

Er is ruimte voor een groot aantal gasten en er zijn diverse opties voor de inrichting van de ruimte, waardoor de sfeer helemaal op maat gemaakt kan worden. Wij bieden verder aantrekkelijke all-inclusive hennapakketten aan zodat jij je zorgeloos kunt richten op het genieten van jouw hennafeest.

Wij luisteren naar jouw wensen en maken hiervan een haalbaar voorstel. Jouw persoonlijke contactpersoon begeleidt jou vanaf het eerste contact en is ook aanwezig op de avond zodat het hennafeest in goede banen wordt geleid.

Dé perfecte locatie voor jouw hennafeest!

Henna-adviesgesprek

Tijdens ons henna-adviesgesprek zullen wij alle mogelijkheden bespreken om van jouw hennafeest een onvergetelijke avond te maken. Wij stellen samen een draaiboek op waarin zaken als tijden, decoratie, entreemomenten en special effects worden opgenomen zodat niets aan het toeval zal worden overgelaten.

Met een henna feest bij Event Center Dordrecht wordt er een onvergetelijke ervaring gecreëerd voor jou en je gasten. Het is een feest waar menigeen nog lang over zal praten.