Receptie

Event Center Dordrecht is een prachtige locatie voor een receptie. Het pand is gelegen aan de rand van het centrum van Dordrecht en biedt een royale en moderne entourage voor een feestelijke gelegenheid. De grote zaal van Event Center Dordrecht is geschikt voor grotere groepen tot wel 800 personen. De zaal is uitgerust met moderne technologie zoals een professionele geluidsinstallatie, verlichting en beeldschermen. De zaal is ook voorzien van een brede dansvloer, waardoor er ruimte is voor een band of DJ.

Er is ook een kleinere zaal beschikbaar voor groepen tot 200 personen. Deze zaal is ook voorzien van moderne technologie en is perfect voor een intiemere setting.

Event Center Dordrecht biedt ook professionele cateringdiensten. Er is een breed scala aan gerechten beschikbaar, van luxe buffetten tot formele diners. Er is ook een bar waar gasten terecht kunnen voor drankjes. Het pand beschikt over een parkeergelegenheid voor 170 auto’s en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn ook diverse hotels in de buurt voor gasten die willen overnachten.

Event Center Dordrecht is een perfecte locatie voor een receptie en biedt alles wat nodig is voor een succesvolle en onvergetelijke gelegenheid.