Over ons

Event Center Dordrecht

Event Center Dordrecht is een eigentijdse multifunctionele evenementenlocatie in Dordrecht voor grootse evenementen, bruiloften, workshops, feesten en meer! Event Center Dordrecht is zowel met auto als openbaar vervoer, prima bereikbaar en beschikt over vele multifunctionele en stijlvol ingerichte zalen.
 

Uitstekend bereikbaar

Event Center Dordrecht is gevestigd in een prachtige zichtlocatie aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht. Ons Center is zowel per auto als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Op nog geen minuut afstand vindt u de A16 richting Rotterdam en Breda.

Verder ligt ons Center op 10 minuten loopafstand van Centraal Station Dordrecht. Ook het centrum van Dordrecht ligt op een steenworp afstand. Er staat een bushalte pal voor de deur.
 

Parkeergelegenheid

Wij beschikken over ons eigen beveiligde parkeerterrein met 170 parkeerplaatsen waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Is ons parkeerterrein ontoereikend, dan is er op een halve minuut loopafstand een openbaar parkeerterrein met ruim 500 parkeerplaatsen dat tevens gratis is.
 

WiFi

Daarnaast kunt u in het hele complex gebruik maken van gratis WIFI van zeer hoge kwaliteit. Ideaal voor telewerken, videoconferences of het online streamen van presentaties, evenementen en andere bijeenkomsten.