Hindoestaanse bruiloft

Hindoestaanse bruiloft

 

Fristeri … jullie gaan trouwen!

Ongetwijfeld een lang gekoesterde droom die uitkomt, jullie Hindoestaanse bruiloft, of de Bhatwaan, Bhiya of de receptie, bij Event Center Dordrecht worden jullie feesten in goed overleg met onze weddingplanner met persoonlijke aandacht voor jullie wensen georganiseerd. Niets zal aan het toeval worden overgelaten.

Onze zalen zijn stijlvol ingericht en uitgerust met sfeervolle verlichting. Tevens beschikken alle zalen over airconditioning en comfortabele stoelen. Onze zalen bieden ruimte voor Hindoestaande familiefeesten van 150 tot 1000 gasten. De Schefferzaal leent zich uitstekend voor het feest zelf terwijl de Foruinofzaal ideaal te gebruiken is als geschakelde eetzaal.

Event Center Dordrecht: Perfect voor jullie Hindoestaanse bruiloft

Wij beschikken over ons eigen beveiligde parkeerterrein met 170 parkeerplaatsen waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Is ons parkeerterrein ontoereikend, dan is er op een half minuut loopafstand een openbaar parkeerterrein met ruim 500 parkeerplaatsen, tevens gratis.

Wij werken samen met alleen de beste Surinaamse cateraars omdat wij weten dat de catering op jullie bruiloft van een hoog niveau moet zijn. Verder zal de bediening jullie gasten hartelijk ontvangen en hen gedurende de familiefeesten op hun wenken bedienen zodat jullie en de families echt kunnen feesten.
 

  • Wij luisteren naar jullie wensen en maken hiervoor een haalbaar voorstel.
  • Jullie persoonlijke contactpersoon begeleidt jullie vanaf het eerste contact en is ook aanwezig op de avond zodat het bruiloftsfeest in goede banen wordt geleid.
  • Door onze goede voorbereidingen worden alle details besproken en wordt niets aan toeval overgelaten.

Dé perfecte locatie voor jouw Hindoestaanse bruiloft!

Hindoestaanse bruiloft

Trouwadviesgesprek

Tijdens ons trouwadviesgesprek zullen wij alle mogelijkheden bespreken om van jullie bruiloft een geweldige droomdag te maken. Wij stellen samen een draaiboek op waarin zaken als tijden, decoratie, entreemomenten en special effects worden opgenomen zodat niets aan het toeval zal worden overgelaten.

 

“Your dream wedding starts here … ”